Маио-Цлиниц-Тест-Процедуре 2020

ПараГард (бакрени ИУД)
Маио-Цлиниц-Тест-Процедуре
Маио-Цлиниц-Тест-Процедуре

ПараГард (бакрени ИУД)

2019

ПараГард - бакрени интраутерини уређај - нуди могућност без хормона за дуготрајно, реверзибилно контролирање рађања.